Civilek a végeken – az ukrán háború okozta krízisre adott válaszok – konferencia

Kárpátok Alapítvány és partnerei „Civilek a végeken – az ukrán háború okozta krízisre adott válaszok” címmel szakmai konferenciát tartanak 2023. május 17-én Egerben, a Hotel Koronában.

A rendezvény során olyan vidéki civil jó gyakorlatokat mutatnak be, amelyek sikeresen avatkoznak be a krízishelyzet megoldásába, és példa értékű módszerekkel, megoldásokkal, összefogással segítik mind az Ukrajnából a háború elől elmenekült személyeket, családokat, mind pedig azokat az elsősorban civil szereplőket, akik most is Ukrajnában küzdenek.

Számítanak a témában érintett kormányzati, önkormányzati, és civil szereplők, valamint nemzetközi szervezetek képviselőinek aktív részvételére. A rendezvény során alkalom nyílik majd a problémák, nehézségek és megoldási lehetőségek megosztására, megvitatására és együttműködések kialakítására is.

A részletes programot itt találja csatolva. A rendezvény magyar nyelven zajlik, de igény szerint angol-magyar tolmácsolást biztosítanak. A Facebook esemény itt érhető el.

Részvételi szándékukat itt jelezzék, legkésőbb 2023. május 9- ig:  

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdpBbOHV1N8w1OEKh_Sop-u5sjFImOqCaX2ULZo0Ji0foSWjw/viewform?fbclid=IwAR0VwAfohlG4ENdpVR3Ccukm88p9jkh_Qf9sQOLo_MLsj4fMndKJhb4AyUU

A rendezvény a Kárpátok Gyorssegély Alap Ukrajnáért adományozói, és a Somnakuno Drom Roma Női Civil Egyesület támogatásával valósulhat m